Servicii Web

Soluții digitale de la Webic vor dezvolta afacerea ta. Afacerile pot merge bine doar cu Webic, vom construi o prezență online impresionantă.

Serviciile Webic

Webic te va ajuta să atragi mai mulți clienți prin structura, dinamica designul practic.

Cercetare.

Noi investigăm comportamentul și nevoile clienților tăi pentru a proiecta în consecință. Obținem informații prețioase despre impactul designului asupra audienței tale prin analiza cerințelor companiei si a pieței folosind ce mai inovative tehnici de observație.

Creare website-uri la comandă.

Echipa de dezvoltare colaborează strâns cu echipa noastră de design, folosind cele mai recente tehnologii și tendințe, pentru a crea site-uri personalizate robuste și frumoase, care oferă o experiență fantastică utilizatorilor și aduc rezultate clienților noștri.

Administrare Website.

Backup-urile automate zilnice, securitatea non-stop, actualizările de plugin-uri și teme, și chiar actualizări ale conținutului te pot ajuta să eviți problemele înainte să apară. După lansare, oferim asistență pentru întreținerea site-ului și punem la dispoziție control suplimentar.
Când apar probleme, echipa noastră de dezvoltare este disponibilă să ajute. Ne poți contacta prin telefon, e-mail sau prin sistemul tău specific de gestionare a tichetelor.

Web Aplicații.

Pentru a satisface cerințele tale specifice, creăm aplicații web pentru orice dispozitiv și platformă pe care o alegi. Producem interfețe frontend extrem de captivante și backend-uri fiabile și ușor scalabile, folosind tehnologii testate în timp.

Integrarea API - urilor.

Vrem ca noul tău site să îmbunătățească productivitatea companiei tale. Folosim experiența noastră profundă în integrarea API-urilor pentru a încorpora servicii valoroase de la terți și sistemele tale existente din spatele scenei în site-ul tău.

CMS / WordPress.

De la lansarea platformei noastre, dezvoltatorii noștri experimentați WordPress au utilizat-o pentru a construi site-uri web performante, care îmbunătățesc rezultatele afacerii prin exploatarea caracteristicilor sale nelimitate de personalizare și inovație. Platforma este eficientă și economică.

Administrare Baze De date.

Creăm si administrăm baze de date ( MySQL, Postgres, MongoDb, Redis ) care să îndeplinească cerințele organizației tale prin proiectarea și dezvoltarea ei.

eCommerce / Magazine online.

Construim și îmbunătățim magazine online și asistăm companiile de comerț electronic în demararea și extinderea operațiunilor lor.

Server & Hosting

Următorul pas, și cel mai important, este alegerea și instalarea aplicației tale web pe serverul potrivit. Echipa Webic te poate ajuta să iei decizia corectă și să instalezi cu succes aplicația ta.

UX Design & Branding

Crearea identității mărcii garantează o experiență excelentă pentru consumator și garantează successul companiei in viitor..

SEO Optimizare.

Prin optimizarea pentru motoarele de căutare, poți asigura vizibilitatea site-ului tău într-o lume online tot mai aglomerată și cu o audiență confuză. Obținerea unor poziții de top nu a fost niciodată mai crucială, deoarece peste 90% dintre consumatorii online verifică doar prima pagină a rezultatelor căutării.

Cum lucrăm

Am performat și modificat procesele noastre de-a lungul anilor, așa că aici descriem fluxul nostru de lucru pentru designul web de la prima întâlnire până la lansarea aplicației tale.

web design & digital services

Cercetare

Ințelegerea nevoilor clienților a cercetării pieței și a nevoii de business pentru fiecare companie in parte

Planificare

Planificare și schițare a viitorului proiect

Dezvoltare, Creare Proiect

Construirea proiectului cu o echipă de lucru specializată.

Livrare

După testare și asigurarea că totul funcționează conform așteptărilor, vom instala aplicația pe cel mai sigur server.