De Ce Webic

Peste 20 de ani de experiență în web design, soluții remarcabile pentru servicii web și o echipă excelentă.

Cine sîntem

Suntem o agenție de design digital, web și dezvoltare recunoscută și premiată.

web development

20+

Ani experiență

3000+

Proiecte

2500+

Clienți

Ce ar trebui sa știi

Fiecare afacere are nevoi diferite, așa că din cauza variațiilor în ceea ce privește amploarea, prețurile pentru proiectele de design web pot varia considerabil de la unul la altul. Costul nostru mediu pentru redesign-ul complet al unui site web variază între 500 și 100.000 de euro.”

Asemănător întrebărilor privind costurile site-ului web, durata va varia considerabil în funcție de amploarea proiectului tău de design web. De obicei, proiectele noastre complete de construire a site-ului durează între 2 și 6 luni pentru finalizare.

Echipa noastră de web design și dezvoltare este localizată în Regatul Unit. Sediul nostru central se află în Londra, iar avem și o filială în New York, NY, Romania, Moldova. De asemenea, avem angajați care lucrează de la distanță în Utah, Florida și Ohio.

În dependență de cerințele actuale de piața a companiei si a specificului de business, consultanții noștrii vor face o analiză complexă apoi vor reveni cu recomandări și un plan bine definit.

Agenția noastră digitală a fost fondată în 2010, avem deci aproape 10 ani de experiență în transformarea prezenței online a brandurilor.